Adventtiajan ajatuksia

Maanantai 14.12.2015 klo 15:53 - Anssi


Uusi kirkkovuosi on jo hyvän aikaa ollut käynnissä. Kolme adventtikynttilää on sytytelty. Itsenäisyyttä juhlittu, Lucian päivä ohitettu. Talvipäivän seisaus ja joulu ovat edessä. Pian uusi kalenterivuosikin avaa lehtensä.

Mitä jäi käteen tästä vuodesta? Sitä sopii kai jo kysyä? Katkeruudelle ja mielensä pahoittamiselle olisi tänäkin vuonna sijaa. Haluan kuitenkin keskittyä kiitosaiheisiin. Niistä vuosi ennen kaikkea koostuu, kun kerran tänne asti on päästy.

Jumalan sana on ollut jalkain lamppuna päivä kerrallaan. Olen iloinnut työstä, jossa saan tutkia Raamattua ja opettaa sitä muille. Kaiken keskellä tässä maailmassa vallitsee tietty mielekkyys ja selvyys, tästä Jumala sanassaan meitä muistuttelee. Raamatun kautta voit vakuuttua siitä, että sinun ja minun elämällä on tietty tarkoitus. Jumala haluaa meitä johdattaa. Johdatukseen voi luottaa silloinkin, kun kaikki ei ole ihan helppoa.

Kiitollinen mieli on siitä, että saamme hiljentyä joulun viettoon. Jeesus on Jumalan lahja jokaiselle ihmiselle. Siellä missä Jeesus on, siellä on joulun ilo. Olkoon joulun ilo elämässäsi joka päivä, joulun jälkeenkin. Adventin Herra, Jeesus Kristus, lähestyy sinua ja minua nöyrästi ratsastaen Jumalan sanalla.

Kiitoksen haluan tuoda lähettäjillemme. Kiitos esirukouksista ja kiitos taloudellisesta tuesta! Kiitos rohkaisevista viesteistä ja myötäelämisestä!

Rohkaisen sinua olemaan jatkossakin lähetystyössä mukana. Nyt joulun alla kannattaa seurata Suuressa Mukana - joulukalenteria. http://suuressamukana.fi/joulukalenteri/

Päijät-Hämeessä asuville tiedoksi: Salpausselän kirkossa järjestetään su 3.1. klo 10 alkavan jumalanpalveluksen yhteydessä juhla, jossa haluamme kiittää lähettäjiämme yhteisistä vuosista. Tervetuloa ystävät läheltä ja kauempaa!

Siunattua joulun aikaa!


Kommentit

12.1.2016 15:26  p

Uusi vuosi jo ja uudet lumet!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini