Suuressa mukana - marraskuussakin

Perjantai 6.11.2015 klo 11:43 - Anssi


Ryttylän lähetyskeskuksessa marraskuu on valmistautumista moniin tuleviin haasteisiin. Tietenkin täällä pyörii jatkuvasti viikonlopputapahtumat arkisten asioiden lisäksi. On ollut mukavaa tutustua vähän paremmin siihen, mitä kaikkea täällä tapahtuu. Olen löytänyt itseni aika monen tapahtuman suunnittelupalavereista. Eräs tapahtuma, jota haluan oikein erityisesti mainostaa on Missioforum, joka järjestetään täällä Ryttylässä 23.4-24.4.2016. Se on kenelle tahansa sopiva lähetystapahtuma. Ensi kevään aihe tulee olemaan erityisen mielenkiintoinen ja ajankohtainen. Lisätietoja alkaa tulla nettisivuille: www.suuressamukana.fi. Päivämäärät kannattaa nyt jo laittaa almanakkaan!

Edellisessä blogikirjoituksessani mainitsin Tampereen reissuista ja Lohjalle suuntautuneesta matkasta. Kaikki tilaisuudet menivät hyvin. Sainpa sunnuntaina toimia kuljettajana ja oppaana etiopialaiselle pastorillekin, koska puhuimme samassa tilaisuudessa.

Suuressa ollaan mukana alkavana viikonloppunakin. Lauantaina on ohjelmassa vielä salaista Suuressa Mukana -asiaa. Sunnuntaina suuntaamme koko perhe Orimattilaan, jossa pidetään lähetysaiheinen kirkkopyhä. Minulla saarna, Kaarinalla musiikkia jumalanpalveluksessa. Lähetystilaisuudessa on lisää lähetysasiaa.

Kotimaahan jääminen on ollut meidän perheestä minulle ehkä kaikkein isoin shokki. Reilut puoli vuotta olen tätä asiaa märehtinyt ja alkaa useimmiten tuntumaan, että jollain lailla olen asiasta päässyt, jos ei nyt yli niin ainakin eteenpäin. Elämä Jumalan maailmassa on Suuressa mukana - elämää Suomessakin.

Uudet haasteet pitävät mielen virkeänä. Töissä niitä on koko ajan. Kotona lasten kanssa voi keksiä jatkuvasti kivoja haasteita. Omia harrastuksiakin olen yrittänyt viritellä. Kuuden vuoden tauon jälkeen olen tällä viikolla käynyt kahdesti pienellä kuntosalilla. Heti voi hyvillä mielin kuvitella, että lihasten kanssa oltaisiin suurenevassa mukana. Kaikki piristävät asiat otetaan vastaan marraskuussa.

Siunattuja syyspäiviä Sinulle!


Kommentit

9.11.2015 8:57  eräs lukija

Kiitos, Anssi, puhuttelevasta ja selkeästä saarnasta, sekä mielenkiintoisesta puheenvuorostasi! Kaarina, soitat aivan ihanasti! Ja kohtaat ihmisen lämpimästi, kiitos.💟


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini