Hiljaiseloa?

Perjantai 30.10.2015 klo 11:15 - Anssi


Automme on parhaillaan renkaiden päivityksessä. Sillä välin on hyvä päivittää tätä blogia. Päätin, että tänä syksynä en hermoile itse rankaanvaihdon takia. Viime keväänä vielä vaihdoin itse nastat kesärenkaisiin. Sen seurauksena tien päältä joku kanssakulkija ystävällisesti soitti puhelimeeni, että vasen eturengas heiluu. On siis parempi jättää nastarenkaiden vaihto ammattilaisten käsiin. Aika edullisesti renkaanvaihdon saa, suosittelen kaikille ylimääräisen stressin välttämistä!

Täällä Suomessa tulee ajettua paljon enemmän kuin Japanissa. Toki Japanissakin tuli paljon kaupunkiajoa, mutta Suomessa on runsaasti maantieajoa. Nytkin viikonlopun seutuun ajan kolme reissua Tampereelle ja takaisin: Tänä iltana on varhaisnuorten ilta Tampereen lähetyskodilla. Huomenna menemme serkkujen synttäreille Hervantaan ja sunnuntaina on Hämeen Kansanlähetyksen Lähteellä-juhla Tampereella. Maanantai-iltana saan vihdoin suunnata muuallekin, menen Lohjalle. Koska suurin osa ajoistani on työmatkoja, omalle autolle ei loppujen lopuksi niin hirveästi kerry ajoja. Yleensä Toyotamme käyttö on sitä, että pari kertaa viikossa käymme 10km päässä Riihimäellä.

Joku on voinut ihmetellä, että ovatko Savoset enää ollenkaan elossa, kun blogi päivittyy niin harvakseltaan. Lähetysjohtaja Mika Tuovinen rohkaisi minua antamaan elonmerkkejä lähettäjille, siksi tämänkin kirjoituksen naputtelen. Asiamme ovat oikein kunnossa ja hyvässä hoidossa. Kaikki on meillä siis hyvin, elämänmakuista arkea, johon kuuluu joskus huoliakin. Tulevaisuus on kovin avoin, siitä on vaikea sanoa juuta tai jaata. Kiitämme, että muistatte meitä ja pyydämme esirukousta, että Jumala voisi pian selkeyttää paikkamme ja tehtävämme.

Tapaamisiin!


Kommentit

31.10.2015 11:03  Sinikka

Rukoilen varjelusta automatkoihin. Pimeää, liukasta ja hirviä! Siunatkoon Taivaan Isä tilaisuudet, mihin matkat johtavat!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini