Terveisiä eri paikkakunnilta

Keskiviikko 9.9.2015 klo 16:30 - Anssi


Olen elo-syyskuun vaihteessa matkustaa lähetystyön ja evankeliumin asialla monille eri paikkakunnille. Tässä lyhyt raporttini, siitä missä on menty.

Terveisiä Lahdesta! Lahdessa järjestettiin elokuun loppupuolella jokavuotinen seurakuntatapahtuma Ristinkirkossa. Sain käydä pitämässä kolehtipuheen Japanin lähetyksen hyväksi. Kerroin mm. lahtelaisia mairittelevan tositarinan. Kun muutin aikanaan Lahdesta Jyväskylään, pian muuttoni jälkeen Keskisuomalainen kirjoitti kissan kokoisilla kirjaimilla: "Jyväskylä ohitti Lahden ongelmien ja pahoinvoinnin pesänä". Vanhaan kotikaupunkiin on aina mukava palata!

Terveisiä Mikkelistä! Samantyyppinen tapahtuma järjestettiin Mikkelissä. Sain yhden päivän aikana pitää neljä evankelioivaa puhetta. Mieleen jäi erityisesti nuorten ilta, jossa seurakuntanuoret kuuntelivat silmät suurina lähetystyön asiaa.

Terveisiä Jyväskylästä! Jyväskylässä puhuin nuorten illassa ja pidin Raamattuopetuksen leipäsunnuntaissa Halssilassa. Nuorten illassa kävi hauska yhteensattuma, kun opetukseni alkupuolella Lähetyskodille tuli eräs japanilainen. Erityisen mielenkiintoiseksi asian teki se, että hän oli kristitty ja toiminut lähetystyössä Keski-Aasiassa. Japanilainen lähetystyöntekijä on harvinaisuus. Nuoret saivat kuulla ja kokea japaniasiaa ja lähetysasiaa tästäkin vinkkelistä.

Terveisiä Jämsästä! Syksyn ensimmäisenä päivänä ajoin Jämsään, jossa aktiivinen lähetyspiiri kuunteli innolla uutisia Japanista.

Terveisiä Kalajoelta! Olin viikonloppuna Oulun hiippakunnan lähetysseminaarissa. Monien mielenkiintoisten ihmisten tapaamisen ohessa, mieleenpainuvaa oli innokas keskustelu maahanmuuttajatyöstä.

Terveisiä Hämeenlinnasta! Olen Hämeenlinnassa vastuussa Kansanlähetyksen tiistaitoiminnasta. Hoitavassa päiväpiirissäkin kommentoitiin kovasti pakolaistilannetta. Kaukaa tulevien lähimmäisten asia on lähellä jokaista sydäntä!

Lisää reissu- yms. kuulumisia taas jatkossa tällä kanavalla.


Kommentit

11.9.2015 10:30  eräs lukija

Hei!
Oletpa ollut monilla paikkakunnilla virittelemässä lähetysinnostusta, jee! Siunatkoon Jumala matkasi, lähtösi ja tulosi, nyt ja aina! Ja myös Kaarinan ja lasten!
💜

11.9.2015 21:43  MikaT

Vauhtia on riittänyt! Mutta sehän varmaan sopii sulle!

Jeesus ei muuten käskenyt pelkästään mennä ja julistaa. Hän pyysi usein opetuslapsia tulemaan luokseen ja levähtämään. Molempia tarvitaan!

Olkaa siunattuja!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini