Blogin kirjoitustauko päättyy!

Tiistai 18.8.2015 klo 14:51 - Anssi


Enpä arvannut keväällä sulkakynää ja mustepulloa pöytälaatikkoon pannessa, että blogin kirjoittamiseen tulee yli kolmen kuukauden mittainen tauko. Siis kerta kaikkiaan katastrofaalista internetin aikakaudella. Kiitoksia kärsivällisyydestä Sinulle, joka olet uskollisesti käynyt sivujamme vilkuilemassa!

Enpä rupea kovin yksityiskohtaisesti avaamaan tätä kulunutta kolmen kuukauden pätkää. Olisi kerrottavana monia kesäisiä seikkailuja kanttarellipaikoilta ja sateenpitotauoista tuuheiden kuusten alta. Toteanpahan vain, että kesä on ollut hyvä ja Jumala pitänyt meistä Savosista huolta.

Joitakin isoja juttuja listaan kuitenkin: Toukokuun matkamme Viroon oli todella mielenkiintoinen. Kaarinan Japanin pakkausreissu sujui kesäkuussa suunnitelmien mukaan, minä pärjäsin kotona lasten kanssa erinomaisesti. Kesällä olemme osallistuneet Kansanlähetyspäiville, lähetyskurssi kakkoselle sekä lähettipäiville. Anssilla on ollut joitakin puheita ja Donkin kesäleiri.

Tällä viikolla on alkanut ihan oikea syysarki. Tosin sääthän ovat vielä ihanan kesäiset. Arki kai se kuitenkin minutkin blogin äärelle ajoi.

Mauno aloitti neljännen luokan ja Simeonista tuli ekaluokkalainen. Isabella on aloittanut päiväkodin ja Natanael käy lyhyttä päivää perhepäivähoitajalla. Kaarinalla on monia rautoja tulessa, pianonsoitto polttelee.

Itse teen Kansanlähetyksessä sitä sun tätä. Kaikki hommat on kyllä tosi mielenkiintoisia. Esimerkiksin ensi viikolla nauhoitetaan radio-ohjelmaa. Pääkaupunkiseudulle toimin linkkinä Kansanlähetyksen ja seurakuntien välillä. Hämeenlinnassa isännöin lähetyskotia joka tiistai 8.9. alkaen. Jonkin verran on opetustehtäviä Kansanlähetysopistolla ja toimin myös Kansanlähetyksen edustajana esim. hiippakunnallisessa seminaarissa. Puhujamatkoja teen eri maakuntiin, näiden kotisivujemme etusivulta löydät tarkemman selvityksen tilaisuuksista joihin olen menossa.

Palataan asiaan rakkaat ystävät, siunausta Sinun syksyysi!


Kommentit

21.8.2015 8:08  eräs lukija

Tykkään!

21.8.2015 8:25  Arto

Kiitos Savosen perheelle hienosta suhtautumisesta vallitsevaan tilanteeseen. Hyvää Jumalan johdatusta edelleen.

24.8.2015 22:46  MikaT

Hienoa!! Siunausta ja johdatusta teille!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini