Puoli kuuta peipposesta

Tiistai 14.4.2015 klo 12:38 - Anssi


Puoli kuuta on kulunut edellisestä blogitekstistä. Hiljaisen viikon mietteet ovat muuttuneet pääsiäisen iloksi. Pääsiäissunnuntaina sain pitää Lähetyskeskuksen nuorten tapahtumassa opetuksen aiheesta "Emmauksen tie". Samassa tilaisuudessa vietettiin Northern Colors- bändin lähtökonserttia. Nyt tuo nuorista aikuisista muodostuva bändi kiertää parhaillaan Japanin kirkkoja pitäen niissä evankelioivia konsertteja. Kuulemma konsertit ovat sujuneet tosi hyvin, kuten pääsiäiskonserttikin sujui. HAT-Koben kirkossa konserttiin oli saapunut peräti 47 ihmistä, joista valtaosa ei-kristittyjä. Rukoillaan HAT-Koben seurakunnan ja siellä työssä olevien lähettien Hukareiden ja Ulla Pendolinin puolesta.

Pääsiäisen jälkeisellä viikolla pääsimme Kaarinan kanssa kahdestaan Helsingin reissulle. Emme ole olleet kahdestaan matkalla kuuteen vuoteen. Vietimme hyvää parisuhdeaikaa mm. käymällä Kansallisoopperan Baletissa. Reissussa ollessamme molemmat mummot hoitivat lapsiamme Ryttylässä, mistä olemme hyvin kiitollisia.

Eilen kuulin peipposen laulua ensimmäisen kerran kuuteen vuoteen. Aurinkoisen kevätsään höystämä kokemus oli hieno. Viimeisen viikon aikana on ollut kerrassaan upeita säitä. Olen taas valmis allekirjoittamaan sen, että kevät on paras vuodenaikamme!

Kevät on tuonut mukanaan monta mukavaa asiaa. Katiska on pyytämässä särkiä. Tulppaanit ja narssissit alkavat nostaa päätään. Krookukset ja sinivuokot kukkii jo. 

Varma kevään merkki on myös se, että sählykausi vaihtui jalkapallokaudeksi. Ryttylä Stadion oli oivallisessa kunnossa, kuiva ja hyvä pelata. Peliporukkamme potki palloa pitkään, kuudesta puoli kymmeneen. Suuri Valomestari sallii tähän aikaan vuodesta myös myöhäispelit! Pääsinpä minäkin maalien makuun eivätkä paikatkaan tulleet kovin kipeiksi, eli lihaskunto on vahvistunut talven aikana.

Tulevana viikonloppuna (la-su) järjestetään Missioforum lähetyskeskuksessa. Toivottavasti tapaamme mahdollisimman monien kanssa lauantaina. Sunnuntaina olen kohtaamassa Etelä-Savon väkeä Mikkelin Kirkonmäen lähetystilaisuudessa.

Mainittakoon vielä, että Kaarinalla on pianokonsertti tänään klo 19 Helsingin Roihuvuoren kirkossa Sari Blån kanssa.

Aktiivisia ja hyviä kevätpäiviä Sinulle!


Kommentit

24.4.2015 13:04  plus palvelulinja

Jos se sählyporukka joskus jalkautuisi kylämummoille kaivamaan ojia, sahaamaan lautoja, kiinnitämään rännejä, luutimaan hiekkaa jne.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini