Viimeisimpiä kuulumisia

Sunnuntai 22.3.2015 klo 21:20 - Anssi


Edellisestä blogipäivityksestä on kulunut pitkästi aikaa. Tässä on tuulahdellut ilmassa kaikenlaista keskeneräistä, minkä takia ei ole oikein ollut sopivaa tunnelmaa kirjoittaa mitään blogiin. Nyt kuitenkin tilanne on jotenkin päivittynyt sillä tavalla, että tuntuu asianmukaiselta kertoa viimeisimmät kuulumiset.

Kirjoitimme muutama päivä sitten ystäväkirjeen, jossa kerromme muuttuneesta tilanteestamme. Raskain sydämin joudun tässäkin toteamaan, että emme pääse palaamaan Japanin lähetyskentälle suunnitellussa aikataulussa. Meillähän oli suunniteltu paluu Kobeen kesäkuussa.

Mitä tässä nyt sitten on tapahtunut? Lapsellamme on todettu poikkeuksellista viivästystä puheen kehityksessä, minkä takia meidän tulee pysyä nyt suomalaisen puheterapian piirissä. Suomessa on kyllä tällaisissa tilanteissa saatavilla tiivistä ja ammattitaitoista palvelua, mistä olemme kiitollisia. Tilanne on tältä osin hyvässä hoidossa.

Japaniin lähtemättömyys harmittaa tietenkin meitä aikuisia, lähetystyöntekijöitä. Evankeliumin julistaminen japanilaisille pyörii sen verran rakkaana asiana sydämellä. Lähetystyö on kuitenkin Jumalan työtä ja hän sijoittelee resurssinsa niin kuin hyväksi katsoo. Opettelemme näkemään Jumalan johdatusta tässä uudessa tilanteessa ja - kiitos Herralle - osittain näemmekin sitä jo.

Pyrimme jatkossa kirjoittamaan vähän tunnollisemmin blogia. Haluaisimme näissä kirjoituksissa piirtää kuvaa siitä, miten tämä tilanne lähtee selkenemään ja miten meitä tästä eteenpäin kuljetetaan.

Siunausta ja johdatusta Sinulle blogimme lukija!


Kommentit

22.3.2015 23:35  risukasoista koottua

Yhdellä yhtä, toisella toista. Toistettu lause takavuosilta:"Täällä minä kerään käpyjä Jumalan kunniaksi". - Puheen kehitys on iso prosessi. Tärkeä.

23.3.2015 1:50  eräs lukija

Hyvin sanottu: "Lähetystyö on kuitenkin Jumalan työtä ja hän sijoittelee resurssinsa niin kuin hyväksi katsoo."
Siunausta, johdatusta!
Hän tekee uutta!
Olette hyvissä käsissä!

23.3.2015 6:47  MikaT

Kiitos tekstistä! Kaikki ei mene aina niin kuin me suunnitelemme, mutta elämme uskossa, että kaikki menee Jumalan suunnitelmien mukaisessa aikataulussa.

Teillä on paljon rukoilijoita, teillä on paljon kyvykkyyttä ja teillä on rakastava Jumala joka huolehtii kaikista perheen pienimmästä suurimpaan.

23.3.2015 21:19  Kaarina

Kiitos kaikille rohkaisevista kommenteista!

23.3.2015 21:46  pp

Rohkaisua, kiitoksia ja kehumisia näemmä saa kirjoittaa, totta osion poistaa sensuuri.
Minä olen aika kyllästynyt ns. japanilaisiin lupauksiin. Luvataan, ettei toisen mieli haavoitu, mutta jätetään lupaus toteuttamatta. Samoin olen kyllästynyt siihen, ettei sanota asioita muuta kuin kaunistelun kautta. Toistan Jumala huolehtii, Kansanlähetys ei. Toki työnantajanne j o t a k i n huolehtii, mutta pääosin olette Jumalan kämmenellä. Eivät he teidän yksityisiin asioihinne puutu. Minä olen pettynyt tapaan, miten järjestö on hoitanut asioita täällä kotimaan päässä. Sensuroikaa sitten, jos ei voi asiaa kaikille kuuluttaa. Oletan kuitenkin katselleeni järjestön toimia hiukan kauemmin kuin te rakkaat kullanmuruset.

23.3.2015 22:01  Kaarina

Kiitos pp kommentistasi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini