Miksi lähetystyötä?

Lähetystyö kuuluu erottamattomasti kristillisen kirkon olemukseen. Jeesus antoi opetuslapsilleen lähetyskäskyn: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." (Matt.28:18-20)

Japani kuuluu niihin kansoihin, joiden keskuudessa Jeesusta ei vielä kovin hyvin tunneta. Vain noin prosentti japanilaisista on kristittyjä. Haluamme lähetystyöntekijöinä mahdollistaa sen, että yhä useampi japanilainen saisi kuulla ilosanoman: "Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän." (Joh.3:16)

Voidaan siis hyvin todeta, että lähetystyössä on kysymys elämästä ja kuolemasta. Kuulostaa aika hienolta kutsumukselta - ja sitä se onkin - mutta lähetystyö on myös ennen kaikkea arkista elämää. Lähetystyöntekijänkin suurin etuoikeus on elää joka päivä lähellä armon ja pelastuksen Jumalaa. Siitä käsin työ aukeaa. Lähetystyö Japanissa on käytännössä ihmisten kohtaamista ja tavoittamista seurakunnan yhteyteen. Lähetystyöntekijät julistavat ja opettavat Raamatun sanaa sekä palvelevat seurakunnissa erilaisten toimintamuotojen kautta.

Jokainen kristitty on kutsuttu mukaan lähetystyöhön. Jos et voi olla itse lähtemässä, saat toteuttaa lähettäjän tärkeää tehtävää. Me lähetystyöntekijät tarvitsemme paljon esirukousta ja taloudellista tukea. Jos olet lukenut tämän tekstin tänne asti, olet ehkä tullut kosketetuksi. Tartu tilaisuuteen ja lähde mukaan seikkailuun!

Tue lähetystyötä